Margot sin kundehistorie med personlig trener

I dagens kundehistorie har jeg vært så heldig at Margot har ønsket å dele sin opplevelse av det å trene med meg som personlig trener.

Margot forteller

Under et løp i 2018 rev jeg av hamstringen. Fikk beskjed om at styrketrening ville være veldig viktig i opptreningen etter operasjon. Før skaden trente jeg hovedsakelig løping. Styrke ble dessverre nedprioritert. 

Etter en forsiktig oppstart under veiledning av fysioterapeut ble jeg anbefalt å trene med vekter. Meldte meg inn på Impulse og fikk prøvetime med Nina. Jeg fortalte kort om mine ønsker, bli mest mulig løpbar. Slet litt med at den opererte foten ikke fungerte helt som den andre. Og løp nok derfor på en måte som ga litt ubehag i begge føttene.

Nina kom, etter min beskrivelse av problem og ønsker, med et forslag til øvelser jeg kunne ta. Øvelser jeg hadde hørt andre fagpersoner snakke om også, så jeg skjønte hun kunne dette. Det ga meg stor tillit til hennes kompetanse. Og etter prøvetimen var jeg ikke i tvil om at jeg ville fortsette med henne som personlig trener.

Dette er nok noe av det smarteste jeg har investert penger i. Nina fikk lært meg opp i øvelsene, godt. Hun pusha meg, fikk meg til å innse at jeg kunne klare mer enn det jeg trodde. Hun fikk meg å sette nye mål for løpinga, nå skulle jeg ikke bry meg om tidene fra før skaden, men begynne en ny ‘tidsregning’. Et smart råd, for da kunne jeg se på fremgang istedenfor på tilbakegang.

Det viktigste for meg var å kunne løpe lange turer i marka og fjellet uten tanke på ubehag i føttene. Dette går i dag utmerket. Jeg kommer aldri til å slutte helt med styrketrening.

Margot

Legg til rette for mestring

Som personlig trener jobber jeg til daglig med å hjelpe og tilrettelegge kunder til å nå sine mål. Hjelpe med å sette realistiske mål, men også snakke om tanker rundt egne prestasjoner. Jeg opplever at mange har samme tanker rundt egne prestasjoner som Margot, både etter skade, sykdom, treningsopphold eller endret treningsmål. Det kan derfor være lurt å endre tankegang slik at man legger til rette for mestring, heller enn tilbakegang.

Dersom du bor i Trondheim og ønsker å booke en time med meg, ta kontakt her. Flere kundehistorier finner du her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *