kunne ikke fått en bedre «coach»

Jeg har brukt Nina som personlig trener og kostholdsveileder i 7 mnd nå, og kunne ikke fått en bedre «coach» for å hjelpe meg med å nå mine mål. I tillegg til å være faglig sterk er hun en glimrende motivator som stiller krav og hjelper meg å pushe grenser, samtidig som hun støtter når det er behov for det. Jeg startet «på bunn» med enkle styrkeøvelser, og har i løpet av tiden med Nina blitt sterkere og avansert til mer teknisk krevende øvelser som knebøy og markløft. Jeg har tidligere hatt ryggproblemer ifm styrketrening, men har med veiledning av Nina fulgt et treningsprogram for å styrke nødvendig muskulatur og fått god veiledning på teknikk som har eliminert dette. Nina er dessuten en positiv og varm person som det er lett å like og føle seg vel sammen med. Jeg gleder meg alltid til trening med Nina!

Ellen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *