Kundehistorie Jorun – Trygg trening

I dagens kundehistorie forteller Jorun hvordan hun har opplevd timene med meg som personlig trener. I disse tider så opplever vi at det er mange som er bekymret med tanke på koronasituasjonen. Allikevel opplever jeg at kunder føler seg trygg på trening. Når du trener med meg som personlig trener så desinfiserer jeg utstyret før og etter bruk, samt sikrer avstand til andre.

Jeg har hatt Nina Bjørnsen som PT i 10 timer og er veldig fornøyd med det. Hun har laget et program med styrketrening som er tilpasset meg og pushet meg slik at jeg kan nå mine mål når jeg trener alene 😊 

Nina har veldig god kunnskap om trening og kroppens anatomi. Hun har en personlighet og utstråling som gjør at du trives i hennes treningstimer. 

Jeg har følt meg trygg når det gjelder smittevern i PT-timene 😊

Jorun

Lurer du på om personlig trening er noe for deg? Ta kontakt for å bestille en prøvetime her.

Ønsker du å lese flere kundehistorie så finner du de her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *