Knut (75)

Som personlig trener jobber jeg meg mange ulike mennesker på veien mot ulike mål. Alt fra nybegynnere til godt trente. Jeg opplever at en del personer kan tenke at de må trene seg opp før de skal til personlig trener. Dette er ikke nødvendig. Min jobb er å tilrettelegge treningen til ditt nivå, og dine mål. Det å få hjelp av en personlig trener kan hjelpe deg å nå målene dine på kortere tid.

Det er mange ulike grunner til at personer velger å trene med en personlig trener. Noen trenger en fast avtale for å komme seg på trening, andre ønsker å lære noe nytt, og noen sliter med videre progresjon i treningen. Mange tror ikke at de ønsker en personlig trener før de faktisk har fått prøvd det.

Lurer du på hvordan det er å trene med meg som personlig trener? I dette innlegget får du lese Knut sin opplevelse av det å trene med meg. Knut har trent hos meg i noen måneder nå, og har hatt formidabel fremgang.

Gjennom 4 måneder har jeg hatt PT-timer med Nina. Treningen i løpet av denne korte tiden har gitt meg både økt muskelstyrke og bevegelighet. Dette merket jeg tydelig da alpinsesongen endelig var i gang igjen. I tillegg synes kona at jeg har fått en bedre, mer oppreist holdning😊 Nina er en superdyktig pedagog med stor faglig innsikt. Hun har både motivert og inspirert meg til å yte mitt ytterste på treningene – som samtidig har vært veldig trivelige og morsomme!

Bor du i Trondheimsområdet og kan tenke deg å trene med meg som personlig trener? Ta kontakt her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *