Jørn sin kundehistorie med personlig trener

I dagens kundehistorie forteller Jørn om sin opplevelse av å trene med meg som personlig trener. Som personlig trener så legger jeg til rette for at du skal nå dine mål med dine forutsetninger, og i forhold til din situasjon. Det å lære seg hvordan en bør trene og hvorfor, gjør det ofte enklere å komme seg på trening og gir motivasjon.

Treningen med personlig trener Nina har gitt meg kunnskap i å trene rett teknikk med tanke på progresjon, og for å unngå skader. Viktig å få en god innføring før man skal trene alene. Jeg har også fått mange god råd og tips i forhold til øvelser som er viktig for min helse, treningsmål og for å hindre belastningsskader. Dessuten får man motivasjon og stå på vilje av å ha noen som «pusher» seg.

Jørn

«Motivasjon og stå på vilje av å ha noen som pusher seg»

Det å ha hjelp av en personlig trener når man skal komme i gang med treningen kan være lurt. Dette for å blant annet lære teknikk, noen som pusher deg og legger til rette for å nå dine mål. Det å lære rett teknikk er lurt både for å unngå skader og få best mulig progresjon. I tillegg så opplever mange at det å få en forklaring på hvorfor en skal gjør ting, gjør det lettere å gjøre det.

Trenger du noen som motiverer deg, ny inspirasjon, hjelp til teknikk eller litt variasjon i treningen? Ta kontakt med meg her 🙂

Lyst til å lese flere kundehistorier? Trykk her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *