Endelig er hemmeligheten ute!

Jeg har hatt en hemmelighet som jeg nå ønsker å dele med leserne mine!

Jeg vil først starte med å takke alle mine følgere, og si at jeg setter pris på hver og en av dere. Jeg setter enormt pris på om dere kan hjelpe meg med å dele bloggen min. Følg meg gjerne på facebook og instagram.

Tidene forandrer seg og dermed er det viktig at bloggen også endres. Bloggen har så langt tatt for seg irritabel tarmsyndrom, lav FODMAP diett og oppskrifter. I og med at jeg  spesialisert meg innenfor irritabel tarmsyndrom og lav FODMAP diett med kurs fra Monash University, så vil jeg fortsette med dette. Som ernæringsrådgiver (B.Sc) og nyutdannet treningsfysiolog (M.Sc) har jeg også et stort ønske om å dele kunnskap om både ernæring og trening. I den forbindelse så kommer jeg til å utvide innholdet i bloggen. Jeg vil i første omgang starte med å dele minst et innlegg hver uke.

I innleggene kommer jeg til å ta for meg ulike temaer, myter, etc. om både kosthold, ernæring, trening og oppskrifter. Her trenger jeg hjelp av nettopp DEG! Jeg har planlagt noen temaer som jeg skal ta for meg, men videre så skal nettopp DU få bestemme hvilke temaer du ønsker å lese om. 

Jeg ser frem til å høre hva du synes om bloggen, innleggene og hva du ønsker å lese om.

Med vennlig hilsen

Nina Olinn Aasen Bjørnsen 

Treningsfysiolog (M.Sc) og Ernæringsrådgiver (B.Sc)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *